Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwijder de bietenbladeren van de bieten en snijd de bieten in kleine blokjes of rasp ze. Leg de bietenbladeren opzij.
- 2Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de bietenbladeren op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Rooster de bladeren in de oven gedurende ongeveer 10 minuten, of tot ze knapperig zijn. Haal ze uit de oven en zet opzij.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwijder de bietenbladeren van de bieten en snijd de bieten in kleine blokjes of rasp ze. Leg de bietenbladeren opzij.
- 2Verwarm de oven voor op 180°C. Leg de bietenbladeren op een bakplaat, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Rooster de bladeren in de oven gedurende ongeveer 10 minuten, of tot ze knapperig zijn. Haal ze uit de oven en zet opzij.