Wokschotel
10 min
20 min

Andijvie en Granaatappel Wokschotel

Deze makkelijke wokschotel combineert de knapperigheid van andijvie met het sappige van granaatappelpitjes voor een smaakexplosie. In slechts 30 minuten staat deze gezonde maaltijd op tafel, boordevol groenten en met fijne Oosterse smaken die je hongerig houden naar meer.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Andijvie
      300 gram
    • Granaatappel
      stuk
    • Tofu
      200 gram
    • Sojasaus
      eetlepels
    • Sesamolie
      eetlepel
    • Knoflook
      teentjes
    • Gember
      stukje
    • Witte rijst
      200 gram

    Aan de slag

    • 1
      Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    • 2
      Snijd de andijvie in reepjes en pers de granaatappel om de pitjes eruit te halen.
    • 3
      Snijd de tofu in blokjes en bak deze in een pan met sesamolie tot ze goudbruin zijn.
    • 4
      Voeg versnipperde knoflook en fijngehakte gember toe aan de pan en bak kort mee.
    • 5
      Voeg de andijvie toe en roerbak alles nog enkele minuten.
    • 6
      Giet de sojasaus erbij en vermeng goed.
    • 7
      Voeg als laatste de granaatappelpitjes toe en roer goed door voordat je het gerecht serveert.

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
2024 © Eerlijk Eten