Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Breng een grote pan met water aan de kook en voeg wat zout toe. Voeg de bloemkoolroosjes toe en kook ze ongeveer 10 minuten, of tot ze heel zacht zijn.
- 2Giet de bloemkoolroosjes af en laat ze een paar minuten uitdampen, zodat overtollig vocht kan verdampen. Dit helpt om een dikkere puree te krijgen.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Breng een grote pan met water aan de kook en voeg wat zout toe. Voeg de bloemkoolroosjes toe en kook ze ongeveer 10 minuten, of tot ze heel zacht zijn.
- 2Giet de bloemkoolroosjes af en laat ze een paar minuten uitdampen, zodat overtollig vocht kan verdampen. Dit helpt om een dikkere puree te krijgen.