Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Laat de bruine bonen een nacht (8-12 uur) weken in een ruime hoeveelheid water. Je kan natuurlijk ook bonen uit blik nemen.
- 2Giet de bonen af en spoel ze af. Doe de bonen in een grote pan, voeg 1,5 liter water of vleesbouillon toe en breng aan de kook. Laat de bonen op laag vuur 60-90 minuten koken, of tot ze gaar zijn. Giet af en zet apart.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten