Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Colcannon een traditionele Ierse stoemp
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Doe de gesneden aardappelen in een middelgrote pan met voldoende water en wat zout. Breng aan de kook en laat sudderen tot de aardappelen zacht zijn, dit duurt ongeveer 15-20 minuten.
- 2Terwijl de aardappelen koken, verhit een beetje van de boter in een aparte pan op middelhoog vuur. Voeg de gesneden savooikool en lente-ui toe en bak 5-7 minuten tot ze zacht zijn, maar nog steeds een levendige kleur hebben.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten