Roerbakgerecht
10 min
20 min

Pittige Oosterse Kip met Groentemix

Deze heerlijke Oosterse maaltijd combineert sappige kipfilet met een knapperige groentemix van rode paprika, prei, en paksoi. Verrijkt met de smaakvolle boemboe nasi goreng en een vleugje sambal oelek, is dit gerecht perfect voor diegenen die van een beetje pit houden. Binnen 30 minuten staat er een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Kipfilet
      300 gram
    • Rode paprika
      stuk
    • Prei
      stuk
    • Paksoi
      stuk
    • Boemboe nasi goreng
      eetlepels
    • Sambal oelek
      theelepel
    • Wok noodles
      200 gram
    • Zonnebloemolie
      eetlepels

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Snijd de rode paprika, prei en paksoi in stukjes.
    • 2
      Verhit de zonnebloemolie in een wokpan en bak de kipfilet rondom bruin.
    • 3
      Voeg de gesneden groenten toe en roerbak deze gedurende 5 minuten.
    • 4
      Meng de boemboe nasi goreng en sambal oelek door het kip-groentemengsel.
    • 5
      Kook de wok noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking, voeg ze toe aan de wok en meng goed door.
    • 6
      Serveer het gerecht direct, eventueel met wat extra sambal oelek naar smaak.
2025 © Eerlijk Eten