Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

De beste krokant gebakken aardappeltjes ever
Basisrecept voor 2 personen
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de aardappelen in een ruime pan water gedurende 10 tot 12 minuten. Voeg lekker wat zout toe of een bouillonblokje voor extra smaak.
- 2Snij de aardappelen in blokjes of partjes, en bak ze in een ruime koekenpan in (zeer) veel vet. Ideaal is eendenvet of ganzenvet (kun je los kopen of halen uit het blik waarin Confit de Canard zit). Anders is een combinatie van boter en zonnebloemolie perfect. Pas op met (teveel) olijfolie: dat kan een bittere smaak geven aan de aardappeltjes.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten