Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

De perfecte 'groente' risotto
Risotto wordt vaak als een enigszins uitdagend gerecht beschouwd, maar dat komt voornamelijk door de aandacht en het geduld die het vereist tijdens het kookproces. Als je de basisprincipes begrijpt en de volgende punten in gedachten houdt, is het maken van een goede risotto zeker haalbaar, zelfs voor beginners.
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd alle groenten en houd de ingrediënten bij de hand.
- 2Breng de groentebouillon aan de kook en houd deze warm op laag vuur.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten