Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Ei met gesmoorde paprika, tomaat en ui (Piperade aux oeufs)
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe, en fruit deze tot ze zacht en doorschijnend zijn, ongeveer 5 minuten.
- 2Voeg de reepjes rode, oranje en/of gele paprika toe aan de pan. Laat ze ongeveer 10 minuten sudderen, of tot ze zacht zijn maar nog steeds enige bite hebben.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe, en fruit deze tot ze zacht en doorschijnend zijn, ongeveer 5 minuten.
- 2Voeg de reepjes rode, oranje en/of gele paprika toe aan de pan. Laat ze ongeveer 10 minuten sudderen, of tot ze zacht zijn maar nog steeds enige bite hebben.