Kalfschnitzel met Knolselderij-paprikasaus
Personen
-
+
Ingrediënten
- Kalfs schnitzel2 stuks
- Ui1 stuks
- Tomaat2 stuks
- Paprika1 stuks
- Knolselderij0.5 stuks
- Olijfolie3 eetlepels
- Zout1 theelepel
- Peper0.5 theelepel
- Peterselie1 bosje
- Knoflook2 teentjes
Aan de slag
- 1Snijd de ui, tomaat, paprika en knolselderij in kleine blokjes.
- 2Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de ui en knoflook tot ze glazig zijn.
- 3Voeg de tomaat, paprika en knolselderij toe aan de pan en bak tot de groenten zacht zijn. Breng op smaak met zout en peper.
- 4Verhit de resterende olijfolie in een andere pan en bak de kalfs schnitzels aan beide kanten goudbruin en gaar.
- 5Serveer de schnitzels met de groentesaus en garneer met fijngehakte peterselie.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten