Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Smelt de boter met de olijfolie in een grote soeppan op middellaag vuur. Voeg de uien toe met de suiker en een beetje zout. Kook de uien langzaam, roer regelmatig, tot ze diep goudbruin en gekarameliseerd zijn. Dit proces kan 45 minuten tot 1 uur duren. Geduld is essentieel voor het ontwikkelen van de rijke smaak.
- 2Voeg de knoflook, laurierblad en tijm toe aan de gekarameliseerde uien en bak nog 2 minuten. Blus af met de witte wijn en laat het een paar minuten inkoken, terwijl je de aangebakken stukjes van de bodem schraapt.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Smelt de boter met de olijfolie in een grote soeppan op middellaag vuur. Voeg de uien toe met de suiker en een beetje zout. Kook de uien langzaam, roer regelmatig, tot ze diep goudbruin en gekarameliseerd zijn. Dit proces kan 45 minuten tot 1 uur duren. Geduld is essentieel voor het ontwikkelen van de rijke smaak.
- 2Voeg de knoflook, laurierblad en tijm toe aan de gekarameliseerde uien en bak nog 2 minuten. Blus af met de witte wijn en laat het een paar minuten inkoken, terwijl je de aangebakken stukjes van de bodem schraapt.