Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Gado Gado: koud groentegerecht met ei, taugé en pindasaus
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de snijbonen en wortel in licht gezouten water tot ze beetgaar zijn. Blancheer de taugé kort, zo’n minuutje. Kook de aardappelblokjes tot ze zacht zijn, ongeveer 10-15 minuten. Bak de tofu in wat olie tot ze mooi goudbruin zijn.
- 2Maal de pinda’s tot een fijne pasta. Fruit de knoflook licht in een beetje olie. Voeg de pindapasta, gefruite knoflook, tamarinde, sojasaus, suiker en sambal toe aan een pan. Meng alles goed door elkaar. Voeg beetje bij beetje de kokosmelk toe tot de saus de gewenste dikte heeft. Laat het geheel zachtjes koken zodat de smaken goed kunnen mengen. Breng op smaak met zout.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de snijbonen en wortel in licht gezouten water tot ze beetgaar zijn. Blancheer de taugé kort, zo’n minuutje. Kook de aardappelblokjes tot ze zacht zijn, ongeveer 10-15 minuten. Bak de tofu in wat olie tot ze mooi goudbruin zijn.
- 2Maal de pinda’s tot een fijne pasta. Fruit de knoflook licht in een beetje olie. Voeg de pindapasta, gefruite knoflook, tamarinde, sojasaus, suiker en sambal toe aan een pan. Meng alles goed door elkaar. Voeg beetje bij beetje de kokosmelk toe tot de saus de gewenste dikte heeft. Laat het geheel zachtjes koken zodat de smaken goed kunnen mengen. Breng op smaak met zout.