Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de ui, hak de knoflook fijn, en snijd de aubergine en rode paprika in blokjes. Hak de basilicumblaadjes fijn. Snijd de bol mozzarella in plakjes of kleine blokjes.
- 2Verhit de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gesnipperde ui toe en fruit deze tot hij zacht is. Voeg vervolgens de fijngesneden knoflook toe en bak deze kort mee.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten