Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Geflambeerde Steak Diane uit Amerika
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Bestrooi de steaks aan beide kanten met zout en peper.
- 2Verhit 1 eetlepel boter in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de steaks toe en bak ze naar wens (ongeveer 2-3 minuten per kant voor medium-rare). Haal de steaks uit de pan en houd ze warm.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Bestrooi de steaks aan beide kanten met zout en peper.
- 2Verhit 1 eetlepel boter in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de steaks toe en bak ze naar wens (ongeveer 2-3 minuten per kant voor medium-rare). Haal de steaks uit de pan en houd ze warm.