Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Breng het water of de groentebouillon aan de kook in een grote pan. Voeg een snufje zout toe. Voeg het polentameel langzaam toe terwijl je constant roert. Kook de polenta op laag vuur, terwijl je regelmatig roert, tot het mengsel dik en romig is, dit duurt ongeveer 20-25 minuten
- 2Spreid de gekookte polenta uit op een met bakpapier beklede bakplaat tot een dikte van ongeveer 1,5 cm. Laat het afkoelen op kamertemperatuur en plaats het dan in de koelkast om volledig stevig te worden, dit duurt ongeveer 2 uur. Als je haast hebt, kun je de polenta in de vriezer plaatsen voor ongeveer 30 minuten.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten