Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Gegrilde Beef Kebab met aardappelen
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met de marinade voor de runderhaaspuntjes. Meng in een kom de gehakte knoflook, olijfolie, rozemarijn, zout en peper. Voeg de runderhaaspuntjes toe en zorg ervoor dat ze volledig bedekt zijn met de marinade. Laat dit minstens 60 minuten intrekken.
- 2Terwijl de runderhaaspuntjes marineren, bereid je de groenten en aardappelen voor. Was de aardappelen grondig en snijd ze in hapklare stukken. Doe de aardappelen in een pan met water en breng ze aan de kook. Kook de aardappelen tot ze net gaar zijn, maar nog steeds stevig. Giet de aardappelen af en laat ze afkoelen.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten