Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Gebakken Aardappel Wedges
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200°C.
- 2Snijd de aardappelen in wedges en plaats ze in een grote kom.
Cranberry Saus
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Doe de cranberry's, suiker, sinaasappelsap, zout en kaneel in een sauspan.
- 2Breng aan de kook en laat het geheel vervolgens op een lager vuur sudderen voor ongeveer 10-15 minuten, tot de cranberry's openbarsten en de saus dikker wordt.
Gegrilde Eendenborst
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Maak de grill heet en bereid de eendenborsten voor door op de vetzijde een ruitpatroon in te snijden zonder het vlees te raken.
- 2Bestrooi de eendenborsten met zout en peper en wrijf even goed in je ruitpatroon.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200°C.
- 2Snijd de aardappelen in wedges en plaats ze in een grote kom.
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Doe de cranberry's, suiker, sinaasappelsap, zout en kaneel in een sauspan.
- 2Breng aan de kook en laat het geheel vervolgens op een lager vuur sudderen voor ongeveer 10-15 minuten, tot de cranberry's openbarsten en de saus dikker wordt.
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Maak de grill heet en bereid de eendenborsten voor door op de vetzijde een ruitpatroon in te snijden zonder het vlees te raken.
- 2Bestrooi de eendenborsten met zout en peper en wrijf even goed in je ruitpatroon.