Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Gegrilde entrecote in dunne plakjes: tagliata di manzo
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Wrijf de entrecote in met olijfolie, en masseer vervolgens de fijngehakte rozemarijn en knoflook over het vlees. Bestrooi royaal met grof zeezout en versgemalen zwarte peper.
- 2Laat het vlees minimaal 30 minuten op kamertemperatuur komen om een gelijkmatige garing te bevorderen.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Wrijf de entrecote in met olijfolie, en masseer vervolgens de fijngehakte rozemarijn en knoflook over het vlees. Bestrooi royaal met grof zeezout en versgemalen zwarte peper.
- 2Laat het vlees minimaal 30 minuten op kamertemperatuur komen om een gelijkmatige garing te bevorderen.