Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Bereid de rijstnoedels volgens de instructies op de verpakking. Spoel ze af onder koud water en zet opzij. Als je jasmijnrijst gebruikt, kook deze dan volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2Verhit een eetlepel olie in een wok of grote koekenpan op hoog vuur. Voeg de biefstukreepjes toe en roerbak ze kort tot ze bruin zijn. Haal ze uit de pan en zet opzij

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten