Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Hongaarse Székely Gulyás
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit wat olie in een grote stoofpan op middelhoog vuur. Voeg de blokjes hacheevlees toe en bak ze rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en zet het apart.
- 2In dezelfde pan voeg je de fijngesnipperde uien toe en bak deze tot ze glazig zijn. Voeg dan de knoflook toe en bak nog een minuut verder.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit wat olie in een grote stoofpan op middelhoog vuur. Voeg de blokjes hacheevlees toe en bak ze rondom bruin. Haal het vlees uit de pan en zet het apart.
- 2In dezelfde pan voeg je de fijngesnipperde uien toe en bak deze tot ze glazig zijn. Voeg dan de knoflook toe en bak nog een minuut verder.