Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Hutspot met vlees of vega en een lekkere jus
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Schil de aardappelen en snijd ze in gelijkmatige stukken.
- 2Schil de wortelen en snijd ze in plakjes of blokjes. Pel de uien en snijd ze in halve ringen of blokjes.
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngesneden ui toe en fruit deze tot hij glazig en lichtbruin is.
- 2Strooi de bloem over de gefruite uien en roer goed door. Laat het mengsel een minuutje zachtjes bakken, maar zorg dat het niet aanbrandt.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Schil de aardappelen en snijd ze in gelijkmatige stukken.
- 2Schil de wortelen en snijd ze in plakjes of blokjes. Pel de uien en snijd ze in halve ringen of blokjes.
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Smelt de boter in een pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngesneden ui toe en fruit deze tot hij glazig en lichtbruin is.
- 2Strooi de bloem over de gefruite uien en roer goed door. Laat het mengsel een minuutje zachtjes bakken, maar zorg dat het niet aanbrandt.