Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Doe de rode linzen in een pan met 4 kopjes water en een snufje kurkuma. Breng aan de kook en laat sudderen tot de linzen zacht zijn, ongeveer 20-25 minuten.
- 2Verhit olie of ghee in een andere pan. Voeg mosterdzaad en komijnzaad toe. Als ze beginnen te sputteren, voeg dan de fijngesneden ui toe. Bak tot de ui goudbruin is.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten