Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de eier-noedels volgens de instructies op de verpakking tot ze al dente zijn, meestal ongeveer 3-4 minuten. Giet af en spoel onder koud water om kleven te voorkomen. Zet opzij.
- 2Verhit wat olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de knoflook tot deze geurig is, voeg dan het kipgehakt toe en bak tot het gaar is, ongeveer 5-7 minuten. Breng op smaak met sojasaus, oestersaus, suiker en peper.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kook de eier-noedels volgens de instructies op de verpakking tot ze al dente zijn, meestal ongeveer 3-4 minuten. Giet af en spoel onder koud water om kleven te voorkomen. Zet opzij.
- 2Verhit wat olie in een pan op middelhoog vuur. Bak de knoflook tot deze geurig is, voeg dan het kipgehakt toe en bak tot het gaar is, ongeveer 5-7 minuten. Breng op smaak met sojasaus, oestersaus, suiker en peper.