Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Kabeljauwburger met zelfgemaakte tartaar saus
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1In een kleine kom, combineer de mayonaise, dille, gehakte augurk, kappertjes, en citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Zet de saus in de koelkast om de smaken te laten mengen terwijl je de burgers bereidt.
- 2Kruid de kabeljauwfilets met zout, peper, paprikapoeder en besprenkel ze met citroensap.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1In een kleine kom, combineer de mayonaise, dille, gehakte augurk, kappertjes, en citroensap. Breng op smaak met zout en peper. Zet de saus in de koelkast om de smaken te laten mengen terwijl je de burgers bereidt.
- 2Kruid de kabeljauwfilets met zout, peper, paprikapoeder en besprenkel ze met citroensap.