Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200°C. Pak een zwarte, ovenbestendige pan (bijvoorbeeld een gietijzeren pan).
- 2Meng de gesneden courgette, aubergine, paprika, tomaten, uien en fijngehakte knoflook in een grote kom. Voeg olijfolie, zout en peper toe en hussel alles goed door elkaar zodat de groenten bedekt zijn met de olie, tijm en kruiden.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 200°C. Pak een zwarte, ovenbestendige pan (bijvoorbeeld een gietijzeren pan).
- 2Meng de gesneden courgette, aubergine, paprika, tomaten, uien en fijngehakte knoflook in een grote kom. Voeg olijfolie, zout en peper toe en hussel alles goed door elkaar zodat de groenten bedekt zijn met de olie, tijm en kruiden.