Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm je oven voor op 180 graden Celsius. Begin met het schillen van de knolselderij. Snijd deze vervolgens in plakken van ongeveer 1 cm dik. Maak daarna frieten door de plakken in reepjes van een halve cm breed te snijden. Plaats deze frieten op een bakplaat zodat ze niet op elkaar liggen. Druppel de koolzaad- of zonnebloemolie erover en bestrooi de frieten met zeezoutvlokken naar smaak.
- 2Bak de frieten ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven tot ze gaar en licht goudbruin zijn. Ondertussen kun je de verse peterselie fijnhakken. Strooi deze met versgemalen peper net voor het serveren over de gebakken knolselderijfrieten.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten