Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Meng voor de gehaktballetjes het rundergehakt, een fijngesnipperde ui, en twee fijngehakte teentjes knoflook, het ei, paneermeel, zout, peper en oregano in een kom. Rol het mengsel tot balletjes van ongeveer 2 cm.
- 2Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de gehaktballetjes toe en bak ze tot ze rondom bruin en gaar zijn, ongeveer 10-12 minuten. Haal ze uit de pan en zet ze apart.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten