Krijg gratis toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks

Wil je meer recepten zien, meld je dan nu gratis aan en krijg toegang tot alle recepten van EerlijkEten!

Heb je al een account? Klik hier om in te loggen

Gehakt
15 min
15 min

Köttbullar, Zweedse gehaktballen in een champignon crème saus

Zweedse gehaktballen, of "Köttbullar," zijn een van de meest iconische gerechten uit Zweden. Ze werden populair gemaakt door koning Karel XII van Zweden, die naar verluidt het recept voor gehaktballen meenam na zijn verblijf in het Ottomaanse Rijk.
Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    Aan de slag

Onze partner

EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl

Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten

Producten dit recept:

2024 © Eerlijk Eten