Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Gooi de olijfolie in een pan en zet 'm op middelhoog vuur. Doe de knoflook en ui erin. Bak ze tot de ui glazig is en de knoflook lekker ruikt, maar let op dat het niet aanbrandt, zo'n 2-3 minuutjes.
- 2Doe de tomaten, oregano, basilicum, een snufje zout en peper in de pan. Als je van een beetje zoet houdt, doe er dan wat suiker bij. En als je zin hebt in spicy, dan kan de peper er nu ook bij.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Gooi de olijfolie in een pan en zet 'm op middelhoog vuur. Doe de knoflook en ui erin. Bak ze tot de ui glazig is en de knoflook lekker ruikt, maar let op dat het niet aanbrandt, zo'n 2-3 minuutjes.
- 2Doe de tomaten, oregano, basilicum, een snufje zout en peper in de pan. Als je van een beetje zoet houdt, doe er dan wat suiker bij. En als je zin hebt in spicy, dan kan de peper er nu ook bij.