Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Breng een pot met gezouten water aan de kook. Blancheer de prinsessenboontjes 2-3 minuten in het kokende water, totdat ze net zacht zijn maar nog steeds knapperig. Giet de boontjes af en spoel ze onder koud water om het kookproces te stoppen.
- 2Terwijl de boontjes afkoelen, doe je de gehakte paksoi en de plakjes komkommer in een grote saladeschaal.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten