Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Marathorizo Gestoofde venkel met rijst schotel
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Zorg ervoor dat de venkel schoon is en in dunne plakjes gesneden. Hak de ui en knoflook fijn en zet de groentebouillon klaar.
- 2Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en fruit ze ongeveer 2-3 minuten tot ze zacht en doorschijnend zijn, maar niet bruin
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Zorg ervoor dat de venkel schoon is en in dunne plakjes gesneden. Hak de ui en knoflook fijn en zet de groentebouillon klaar.
- 2Verhit de olijfolie in een grote pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en fruit ze ongeveer 2-3 minuten tot ze zacht en doorschijnend zijn, maar niet bruin