Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Basisrecept voor 4 personen
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd 2 tenen knoflook heel fijn of pers uit en meng de kruiden (komijnpoeder, zout, peper, korianderpoeder, kaneelpoeder en chilipoeder) door elkaar. Voeg de helft van de kruiden met de knoflook toe aan het gehakt. Voeg het ei en de paneermeel toe en kneed alles goed door.
- 2Rol kleine balletjes van het gehakt ter grootte van 1,5 cm. Verhit 2 eetlepels kcal olijfolie in een pan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. Snijd ondertussen de ui fijn en pers de laatste teen knoflook uit of snijd heel fijn.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten