Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Nasi Goreng: gebakken rijst met Indische kruiden
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met gekookte rijst. Het liefst wil je dat de rijst al is afgekoeld - dan blijven de korrels tijdens het bakken beter gescheiden.
- 2Kluts de eieren met een snufje peper en zout in een kom. Voeg een beetje olie toe aan de pan en giet de geklutste eieren erin. Maak een dunne omelet door de eieren zachtjes te bewegen met een spatel. Als de omelet gaar is, haal hem uit de pan en snijd hem in dunne reepjes. Zet apart.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met gekookte rijst. Het liefst wil je dat de rijst al is afgekoeld - dan blijven de korrels tijdens het bakken beter gescheiden.
- 2Kluts de eieren met een snufje peper en zout in een kom. Voeg een beetje olie toe aan de pan en giet de geklutste eieren erin. Maak een dunne omelet door de eieren zachtjes te bewegen met een spatel. Als de omelet gaar is, haal hem uit de pan en snijd hem in dunne reepjes. Zet apart.