Personen
-
+
Ingrediënten
- Ketjap manis10 ml
- Sojasaus20 ml
- Courgette0.25 stuks
- Paprika0.5 stuks
- Mager rundergehakt200 g
- Sesamolie10 ml
- Ui1 stuks
- Rode peper0.5 stuks
- Gembersiroop10 ml
- Gember vers20 g
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het snijden van de groentes, snijd de courgetten in de lengte doormidden en snijd in plakken, snijd de paprika in blokjes, snipper de ui en hak de rode peper en de gember fijn.
- 2De tomaat, avocado en komkommer in plakken snijden en apart houden.
- 3Bak nu eerst de ui, gember en peper aan in de sesam olie en voeg het gehakt, de courgette en de paprika toe, rul het gehakt tot het vocht verdampt is en dat het weer gaat bakken.
- 4Voeg nu de soja . ketjap en gembersiroop toe en laat dit langzaam indampen.
- 5Vul nu je wraps eerst met met de rauwe groentes en voeg vervolgens een paar lepels groente gehakt mengsel toe.
- 6Eet smakelijk!