Wrap
30 min
15 min

Oosterse wraps met gehakt en gember

Probeer eens iets anders en maak deze makkelijke oosterse geïnspireerde wraps.

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Ketjap manis
      10 ml
    • Sojasaus
      20 ml
    • Courgette
      0.25 stuks
    • Paprika
      0.5 stuks
    • Mager rundergehakt
      200 g
    • Sesamolie
      10 ml
    • Ui
      stuks
    • Rode peper
      0.5 stuks
    • Gembersiroop
      10 ml
    • Gember vers
      20 g

    Producten in dit recept:

    Aan de slag

    • 1
      Begin met het snijden van de groentes, snijd de courgetten in de lengte doormidden en snijd in plakken, snijd de paprika in blokjes, snipper de ui en hak de rode peper en de gember fijn.
    • 2
      De tomaat, avocado en komkommer in plakken snijden en apart houden.
    • 3
      Bak nu eerst de ui, gember en peper aan in de sesam olie en voeg het gehakt, de courgette en de paprika toe, rul het gehakt tot het vocht verdampt is en dat het weer gaat bakken.
    • 4
      Voeg nu de soja . ketjap en gembersiroop toe en laat dit langzaam indampen.
    • 5
      Vul nu je wraps eerst met met de rauwe groentes en voeg vervolgens een paar lepels groente gehakt mengsel toe.
    • 6
      Eet smakelijk!
2025 © Eerlijk Eten