Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit 3 eetlepels olijfolie in een wijde pan en bak vervolgens de knoflook, ui, chilipeper en ansjovis, 1-2 minuten.
- 2Roer de olijven, kappertjes en tomaten erdoor en verwarm alles al roerend een paar minuten tot de ui zacht is. Proef of de saus op smaak is en voeg eventueel nog wat versgemalen peper toe of eventueel wat zout (maar dat laatste is waarschijnlijk niet nodig vanwege de ansjovis die je gebruikt). Zet de saus op een laag vuur om warm te houden.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten