Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Peperonata: Italiaanse stoofschotel met paprika en kip
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm je oven voor op de heetste stand van de grill of op de stand bovenwarmte: 245 graden.
- 2Snijd de paprika’s over de lengte doormidden en leg ze op een oventree met de bolle kant naar boven. Gril in de oven tot het vel zwart begint te blakeren. Dit duurt ongeveer 20 minuten. Haal uit de oven, laat de paprika’s iets afkoelen en verwijder dan het vel van de paprika’s. Snijd ze vervolgens in mooie dunne repen.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten