Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Pepeso, klassieke stoofschotel uit Toscane, de bakermat van het terracotta aardewerk
Basisrecept voor 4 personen
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd het vlees in stukken van 3 bij 3 centimeter.
- 2Snijd de tomaten in stukjes, maar bewaar het vocht. Doe het vlees met de tomaten en hun vocht, de knoflook en de kruiden (maar niet de peper) in een zware braadpan. De Toscaners gebruiken liefst aardewerk, maar een pan van gietijzer is ook goed. Giet er wijn bij tot het vlees onder staat, en genoeg zout.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten