Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snij de worteltjes, bleekselderij en tomaten in kleine blokjes. Snij de teentjes knoflook, ui en Spaanse Peper (eventueel zonder zaadlijst als je deze minder pittig wil) ook heel fijn. Kijk of je nog een paprika, aubergine of iets dergelijks over hebt in je koelkast en snijd deze ook in kleine blokjes.
- 2Verhit de olijfolie in een pan en bak eerst even de knoflook lichtbruin en voeg dan de fijngesneden ui, peper, wortel en selderij toe. Ook kan je hier je extra groente resten bij in doen. De tomaten bewaar je voor het laatst.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten