Oven
10 min
10 min
Pizza Margherita met Buffelmozzarella
Essentieel voor een goede pizza is niet te zwaar beleg (dan wordt 'ie nat en zwaar) én een goed voorverwarmde oven. Dit recept is met een voorgebakken pizzabodem. Elders op onze site lees je hoe je zélf je eigen bodem maakt!
Personen
-
+
Ingrediënten
- Basilicum20 g
- Olijfolie, peper, zout1 snufje
- EerlijkEten Pizzabodem1 stuks
- Buffelmozzarella200 g
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 250 graden (of nog heter indien mogelijk).
- 2Brokkel de mozzarella over de bodem. Eventueel een paar tomaatjes kleinsnijden en erdoor mixen.
- 3Besprenkel het geheel met wat olijfolie, zout, peper en oregano.
- 4Bedek eventueel met in boter gebakken champignons of spinazie; of verse serranoham!
- 5Doe de pizza in de oven en bak in 6 tot 10 minuten gaar.
- 6TIP: voeg verse basilicum toe voor extra smaak!