Oven
10 min
10 min

Pizza Margherita met Buffelmozzarella

Essentieel voor een goede pizza is niet te zwaar beleg (dan wordt 'ie nat en zwaar) én een goed voorverwarmde oven. Dit recept is met een voorgebakken pizzabodem. Elders op onze site lees je hoe je zélf je eigen bodem maakt!

Deel dit recept met je vrienden:
Personen
-
+
  • Ingrediënten

    • Basilicum
      20 g
    • Olijfolie, peper, zout
      snufje
    • EerlijkEten Pizzabodem
      stuks
    • Buffelmozzarella
      200 g

    Aan de slag

    • 1
      Verwarm de oven voor op 250 graden (of nog heter indien mogelijk).
    • 2
      Brokkel de mozzarella over de bodem. Eventueel een paar tomaatjes kleinsnijden en erdoor mixen.
    • 3
      Besprenkel het geheel met wat olijfolie, zout, peper en oregano.
    • 4
      Bedek eventueel met in boter gebakken champignons of spinazie; of verse serranoham!
    • 5
      Doe de pizza in de oven en bak in 6 tot 10 minuten gaar.
    • 6
      TIP: voeg verse basilicum toe voor extra smaak!
2025 © Eerlijk Eten