Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de plantaardige olie in een grote stoofpan of een diepe pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en fruit deze tot ze zacht en licht goudbruin zijn.
- 2Knijp de inhoud van de rundersaucijzen uit hun velletjes in de pan, breek de worst in kleine stukjes met een spatel. Bak totdat het een beetje begint te bruinen. Het garen gebeurd tijdens het stoven.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit de plantaardige olie in een grote stoofpan of een diepe pan op middelhoog vuur. Voeg de fijngehakte ui en knoflook toe en fruit deze tot ze zacht en licht goudbruin zijn.
- 2Knijp de inhoud van de rundersaucijzen uit hun velletjes in de pan, breek de worst in kleine stukjes met een spatel. Bak totdat het een beetje begint te bruinen. Het garen gebeurd tijdens het stoven.