Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Was de aardperen en aardappelen grondig. Schillen is optioneel. Snijd beide in gelijke stukken.
- 2Plaats de gesneden aarTerwijl de aardperen en aardappelen koken, kun je de peterselie-topping maken. Meng de fijngehakte peterselie met de olijfolie en, indien gewenst, met fijngesneden knoflook of wat gerookte paprika poeder.dperen en aardappelen in een pan met genoeg water en een snufje zout. Breng het water aan de kook en laat het geheel ongeveer 20-25 minuten sudderen, of totdat de stukken zacht zijn.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten