Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Quiche Lorraine
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Vet een taartvorm in en leg het bladerdeeg in de vorm. Druk het deeg tegen de randen en snij het overtollige deeg weg. Prik met een vork wat gaatjes in de bodem.
- 2Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en bak de spekblokjes tot ze knapperig zijn. Verwijder het spek met een schuimspaan en laat het uitlekken op keukenpapier.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten