Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Rendang: de beroemde Indische runderstoof
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het snijden van het rundvlees in gelijkmatige blokjes, zodat ze ook gelijkmatig garen. Hoe kleiner je de blokjes maakt, des te sneller is het gerecht uiteindelijk klaar. Maar pas op: maak ze niet té klein, want dan verliest het gerecht z'n structuur.
- 2Verhit wat plantaardige olie in een diepe pan of wok op middelhoog vuur. Voeg de blokjes vlees toe en bak ze rondom bruin. Dit duurt ongeveer 5-7 minuten.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het snijden van het rundvlees in gelijkmatige blokjes, zodat ze ook gelijkmatig garen. Hoe kleiner je de blokjes maakt, des te sneller is het gerecht uiteindelijk klaar. Maar pas op: maak ze niet té klein, want dan verliest het gerecht z'n structuur.
- 2Verhit wat plantaardige olie in een diepe pan of wok op middelhoog vuur. Voeg de blokjes vlees toe en bak ze rondom bruin. Dit duurt ongeveer 5-7 minuten.