Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Begin met het raspen van de twee gekookte rode bieten. Open het blik kikkererwten, giet het vocht af en spoel de kikkererwten grondig onder koud stromend water om overtollig zout te verwijderen. Pureer de gespoelde kikkererwten vervolgens in een keukenmachine.
- 2Combineer de geraspte bieten met de gepureerde kikkererwten in een grote kom. Snijd de ui en de knoflook fijn en hak de verse koriander grof. Voeg deze ingrediënten toe aan het bieten-kikkererwtenmengsel. Meng alles goed door elkaar en breng het op smaak met zout en peper.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten