Personen
-
+
Ingrediënten
- Zout1 snufje
- Peper1 snufje
- Roomboter20 g
- Ui1 stuks
- Groentenbouillon500 ml
- Knoflooktenen1 stuks
- Puntpaprika3 stuks
- Mascarpone100 g
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Snijd de ui in halve ringen, halveer de paprika’s en verwijder de pitjes.
- 2Snijd de paprika’s in smalle reepjes
- 3Smelt de boter in een pan waar minimaal 2 liter in kan, als de boter is uit gebruist fruit de ui, de geperste knoflook en de paprika aan.
- 4Blus af met 1 liter water met 1 blokje groente bouillon.
- 5Blender glad met een staafmixer en voeg peper en zout naar smaak toe. Serveer met een lekkere dot mascarpone. Crème frêche mag natuurlijk ook!