Krijg gratis toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Wil je meer recepten zien, meld je dan nu gratis aan en krijg toegang tot alle recepten van EerlijkEten!
Heb je al een account? Klik hier om in te loggen
Personen
-
+
Ingrediënten
Aan de slag
- 1Fruit in wat olie de uien en knoflook heel licht en doe er de sambal, laos, tomaten, salam, citroensap, suiker en zout bij. De meeste Indo’s zullen eerst een bomboe maken en die meebakken maar dit is de manier van de Marine.
- 2Alles goed doorroeren en even laten doorkoken. Daarna de melk erbij en weer goed doorroeren om schiften te voorkomen. Het moet een gladde saus worden. De gepelde eieren erbij doen en 5 min. laten meekoken onder voortdurend omroeren. De saus mag iets inkoken.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten