Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken

Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Je begint met het bereiden van de tomatensaus. Snijd de tomaat, ui en knoflook fijn. Verhit een beetje olijfolie in een pan en fruit de helft van de ui en de knoflook tot ze glazig zijn. Voeg de tomaat, tomatenpuree en oregano toe en laat dit sudderen tot het een dikke saus vormt. Breng op smaak met zout en peper.
- 2Terwijl de saus suddert, bereid je de worsten. Verhit wat olie in een andere pan en bak de worsten tot ze aan alle kanten bruin zijn en volledig gaar.

Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten