Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookte dooier of 9 minuten voor een hardgekookte dooier. Schrik de eieren na het koken onmiddellijk in koud water en pel ze zorgvuldig.
- 2Meng in een kom het rundergehakt met de fijngehakte ui, knoflook, mosterd, Worcestershire saus, zout en peper. Zorg ervoor dat alles goed gemengd is.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Breng een pan met water aan de kook en kook de eieren 6 minuten voor een zachtgekookte dooier of 9 minuten voor een hardgekookte dooier. Schrik de eieren na het koken onmiddellijk in koud water en pel ze zorgvuldig.
- 2Meng in een kom het rundergehakt met de fijngehakte ui, knoflook, mosterd, Worcestershire saus, zout en peper. Zorg ervoor dat alles goed gemengd is.