Personen
-
+
Ingrediënten
- Kipshoarma300 g
- Grote wraps2 stuks
- Kleine rode ui1 stuks
- Tomaat1 stuks
- Komkommer1 stuks
- Kropsla4 bladeren
- Knoflooksaus100 ml
- Verse peterselie
Producten in dit recept:
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe.
- 2Bak de kant-en-klare gekruide kipshoarma in de pan gedurende 10-15 minuten tot het goed gaar en lichtbruin is. Roer regelmatig om ervoor te zorgen dat het gelijkmatig kookt.
- 3Haal de kipshoarma van het vuur en zet opzij.
- 4Snijd de rode ui, tomaat en komkommer in dunne plakjes.
- 5Was en droog de sla.
- 6Leg de wraps plat op een schoon werkoppervlak.
- 7Verdeel de sla over het midden van elke wrap.
- 8Leg de gebakken kipshoarma bovenop de sla.
- 9Voeg de rode ui, tomaat en komkommer toe.
- 10Besprenkel royaal met knoflooksaus
- 11Voeg eventueel fijngehakte peterselie toe voor extra smaak en een frisse toets.
- 12Vouw de zijkanten van de wrap naar binnen en rol ze vervolgens stevig op van onder naar boven.
- 13Snijd de wraps doormidden en serveer ze direct.
- 14Serveertips Serveer de wraps met extra knoflooksaus of een pittige saus aan de zijkant. Voeg eventueel een beetje citroensap toe voor een frisse smaak. Een eenvoudige bijgerecht zoals een groene salade of ovengebakken frietjes past hier goed bij.
Dit is een eenvoudig en smakelijk recept voor kant en klare kip shoarma wraps voor twee personen.
