Krijg toegang tot de lekkerste recepten van onze chefkoks
Alleen leden van de EerlijkEten community hebben toegang tot onze recepten. Heb je nog geen EerlijkEten account? Meld je dan nu aan!
Ben je al lid? Klik hier om in te loggen
Afdrukken
Soutzoukakia, Griekse gehaktballetjes met pasta
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kruis de tomaten in, dompel ze een paar seconden in kokend water en verwijder de schil. Hak de tomaten vervolgens grof of pureer ze met een blender.
- 2Verhit een beetje olijfolie in een diepe pan en fruit de fijngehakte uien en knoflook tot ze zacht en transparant zijn.
Onze partner
EerlijkEten werkt samen met Koksland.nl
Koksland.nl is een initiatief van Peter Eemsing en Christa Dreef. In het dagelijks leven runt Peter een recepten website en webshop met kook benodigdheden. Hun passie voor eten sluit perfect aan bij de missie van EerlijkEten
Personen
-
+
Ingrediënten
Keukengerei nodig?
EerlijkEten werkt samen met Peter Eemsing van Koksland.nl, die zelf de beste producten importeert, test en verzendt.Aan de slag
- 1Kruis de tomaten in, dompel ze een paar seconden in kokend water en verwijder de schil. Hak de tomaten vervolgens grof of pureer ze met een blender.
- 2Verhit een beetje olijfolie in een diepe pan en fruit de fijngehakte uien en knoflook tot ze zacht en transparant zijn.